Metode de plata

Inainte de lansarea unei comenzi, alegeti una dintre modalitatile de plata disponibile:

Plata online prin card bancar (Visa, Mastercard) si pana la 6 RATE fara dobanda

Website-ul www.ecasa.com.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard, prin Banca Transilvania, pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca, sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.

Rate Banca Transilvania

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision suplimentar!

Website-ul www.ecasa.com.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile platformei Netopia Payments Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata) 

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza Facturii Proforma emisa de Ecasa.com.ro in momentul efectuarii comenzii, fara nici un cost asociat transferului de bani, in afara celui perceput de banca platitorului.
Proforma poate fi gasita atat in e-mail-ul de confirmare a comenzii, cat si ulterior in contul tau deschis la Ecasa.com.ro.
Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii. Transmiterea unei copii a OP-ului la Ecasa.com.ro urgenteaza livrarea produselor.
Datele necesare efectuarii platii sunt:
Beneficiar: SC ECASA MIRAS SRL
Cod Fiscal: RO 43167810
Adresa: VOINESTI, LUNCA STR.CAMPULUI NR 51 JUD DAMBOVITA
Cont IBAN: RO98BTRLRONCRT0571634801
Banca:TRANSILVANIA, SUCURSALA TARGOVISTE

Plata in numerar  

Plata in numerar se face la livrarea coletului prin curierat rapid. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.Inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si cheltuielilor de transport aferente.Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON.