Transport si retururi

Sanatatea si siguranta sunt prioritare in aceasta perioada!

Depunem toate eforturile pentru ca toate comenzile sa fie livrate la timp si cu deosebita atentie la masurile generale de precautie recomandate.

Suplimentar, doar pentru siguranta sanatatii tale, iti recomandam sa alegi plata online cu cardul (vezi aici modalitatile de plata), pentru a evita pe cat posibil contactul cu banii cash si pentru a limita interactiunea cu curierul. 

Livrare Standard (livrare la adresa Utilizatorului) prin 

România

 • Livrare prin curier, Livrare in 3-5 zile, Calcul cost livrare in functie de greutatea comenzii, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs4,90 RON

  0 kg … 1 kg   →   13,00 RON
  1 kg … 3 kg   →   15,00 RON
  3 kg … 5 kg   →   16,00 RON
  5 kg … 10 kg   →   23,00 RON
  10 kg … 15 kg   →   26,00 RON
  15 kg … 20 kg   →   30,00 RON
  20 kg … 25 kg   →   35,00 RON
  25 kg … 30 kg   →   39,00 RON
  30 kg … 45 kg   →   49,00 RON
  45 kg … 60 kg   →   59,00 RON
  60 kg … 75 kg   →   69,00 RON
  75 kg … 90 kg   →   79,00 RON
  90 kg … 99 kg   →   99,00 RON
  99 kg sau peste   →   150,00 RON

Important: In ziua livrarii coletului, agentul companiei de curierat va contacta Utilizatorul prin e-mail/SMS sau telefon pentru a indica intervalul de livrare. In cazul in care agentul companiei de curierat nu reuseste contactarea Utilizatorului, acesta va mai proceda la a doua avizare succesiva (urmatoarea zi lucratoare), informandu-va in acest sens prin SMS. Daca si a 2-a incercare de livrare este nereusita, coletul dvs va ajunge in cel mai apropiat sediu Sameday, unde este pastrat timp de 5 zile, in vederea ridicarii de catre dvs, informandu-va in acest sens prin SMS. Dupa expirarea acestui termen, coletul dvs va fi returnat catre Furnizor si livrarea comenzii va fi anulata.

Retururi:

Declaratia Consumatorului cu privire la retragerea Consumatorului din contractul la distanta poate fi trimisa Furnizorului fara invocarea vreunui motiv, insa cu respectarea termenilor si conditiilor prezente, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care Consumatorul sau un tert indicat de catre acesta a receptionat produsul.

Consumatorul isi asuma pe risc propriu expedierea produselor pentru care nu sunt indeplinite urmatoarele "conditii tehnice obligatorii":

 1. Produsele trebuie sa nu prezinte urme de purtare sau de uzura care nu este uzura normala de functionare a produselor, din cauza actiunilor nepermise de manipulare/purtare mentionate in cadrul certificatului de garantie.
 2. Produsele trebuie sa prezinte "caracteristicile obligatorii"*** existente in momentul receptiei produselor de catre Consumator.
 3. Produsele trebuie sa fie insotite de urmatoarele "elemente obligatorii": factura de cumparare, certificatul international de garantie in cazul in care acestea au fost livrate Consumatorului la cerere, doar pentru uz in afara Romaniei****), precum si orice alte documente/accesorii/cadouri set cu care au fost livrate.